NO ALS TOROS, NO ALS CORREBOUS!


La vergonya que em fa que el Parlament català hagi “blindat” els correbous em  fa reprendre l’escriptura d’aquest blog tant de temps abandonat (entre altres coses perquè tinc la impressió que no tinc res a dir que sigui original, sempre trobo articles d’opinió que diuen el què penso sobre un tema molt millor que no ho faria jo)

Però aquest cop m’és igual  que ja estigui dit  (poc dit, per cert) i m’és igual si hi ha gent que ho ha dit millor que jo. Escric per desfogar-me.  I el que sento és que EM FA VERGONYA el Parlament que tinc. Ahir em va fer vergonya ser catalana.

Jo que estava tan contenta -ingénua de mi- i defensava aferrissadament la decisió que s’havia pres fa uns mesos d’abolir les curses de braus, davant dels meus amics d’altres llocs d’Espanya que acusaven els catalans d’identitaris, anti-espanyolistes i l’etcètera de sempre, per aquesta decisió, vist el que es va votar ahir m’hauré d’empassar les paraules.

Ja sé que el tema dels correbous es un tema “menor” enfront dels grans reptes que tenim plantejats. Per això la incoherència i l’oportunisme que han demostrat CIU i ERC i l’ambigüitat del PSC em semblen doblement significatius i doblement indignants. Només han estat coherents Ciutadans, PP i IniciativaVerds. Trs partits que no ténen massa possibilitat de gobernar i a qui només voten els fidels seguidors.

Què no faran CIU, ERCi PSC en altres qüestions molt més importants? M’esgarrifo. Pobres de nosaltres en mans d’aquesta penya que canvia d’opinió segons el vent i no dubta de fer-nos creure que  estan a favor d’uns drets en què no creuen. Tot per esgarrapar uns quants vots!

Ho repeteixo. Ahir em va fer vergonya tenir el Parlament que tenim. Em va fer vergonya ser catalana.

Les properes eleccions canviaran alguna cosa?

Blogs

Noticias taurinas

Articles

La tomadura de pelo

Olé por la coherencia

Maltrato es maltrato

El dilema del toro

Cornudos y apaleados

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s