Informació

Matilde Martínez Sallés. 60 anys. Barcelona.

Estudis. Llicenciada en Filologia Romànica Hispànica per  la U.Barcelona.

També sóc traductora-intèrpret jurada del català i del francès al castellà.

Vida laboral. Durant 37 anys he estat professora de Secundària en diversos instituts, seguint un itinerari molt clàssic i previsible: primer. interina; després agregada i els últims 15 o 18 anys, no ho recordo, catedràtica. Els IES on he treballat  els enumero perquè amb això de la xarxa , puc retrobar antics companys i companyes i compartir passats i presents: l’IES Sant Josep de Calasanç de Barcelona,  l’IES Antoni Cumella de Granollers  i l’IES  Palau Ausit de Ripollet.

Durant 6 anys (1996-2002) vaig treballar com a “Assessora Técnica” a la Consejería de Educación de Brussel.les.

Des de fa molts anys he compaginat la feina a l’Institut amb la feina com a formadora en diversos Plans de Formació de professors de llengües. També he col.laborat en algunes publicacions i materials didàctics.

Actualment  estic jubilada de la Secundària  i segueixo col.laborant  en diversos programes de formació del professorat i en la redacció de manuals d’espanyol (ELE) adreçats als adolescents en els sistemes educatius de diferents països.

M’agrada llegir , sobre tot, relats curts i poesia.  M’agrada caminar, escoltar música en directe,  anar al cinema,  viatjar i fluir.
wordpress counter

1 responses to “Informació

  1. Salut Matilde,
    Sóc Jordi Aspa de La GArriga, d’Escarlata Circus…
    Navegant pels oceans t’he trobat…ja m’hi entretindré i si tens temps mira el blog aquest que he encetat.
    Bones anyades!
    abraçades
    aSpa

Deixa un comentari